Azrieli Tower 

Tämä on tositarina 2000-luvun alusta, Tel Avivista. Jerry oli miljonääri, jonka liiketoimet kukoistivat. Hän matkusteli ympäri maailmaa, eli mukavasti ja hankki kaiken mitä halusi. Hän oli kuitenkin kaukana Jumalasta ja Toorasta.

Jerry halusi kasvattaa liiketoimiaan, eikä pelännyt riskejä. Eräs hänen vanha tuttavansa kertoi mehevästä sijoitusmahdollisuudesta: Romaniasta oli mahdollista ostaa edullista maata. Maan myyjät eivät tienneet että maa tultaisiin pian lunastamaan hyvään hintaan valtiolle. Jerry luotti vanhaan ystäväänsä, ja sijoitti hänen kauttaan lähes koko omaisuutensa, ostaen ison maa-alueen. 

Puoli vuotta kului, eikä tuttava vastannut puhelimeen. Jerryn muut liiketoimet pyörivät vielä, niellen koko ajan rahaa. Hän oli sijoittanut kaiken, eikä pystynyt hoitamaan suuria kulujaan. Hän alkoi hermostua. Tuttava oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Hän otti lainoja pakollisiin kuluihinsa. Hän maksaisi korkojen kera takaisin kunhan saisi tuoton maakaupoistaan. 

Jerryn alamäki kiihtyi. Velkojat olivat kimpussa, rahat loppu, eikä maakauppojen hoitajasta kuulunut edelleenkään mitään. Hän alkoi katkeroitua Jumalalle. Tilanne näytti huonolta.

Hänen oli pakko maksaa verorästejään 17 000 shekeliä. Armonaikaa ei annettu joten hän pakkasi viimeiset rahansa käteisnippuina laukkuun ja lähti toimistoon johon ne voi tilittää. Toimisto oli pilvenpiirtäjän ylimmässä kerroksessa. Jerry muisti että vain vuosi takaperin hän oli ollut vähällä ostaa  koko tuon ylimmän kerroksen. Jos hän olisi silloin tehnyt sen, maakauppojen sijaan, kaikki nämä toimistot maksaisivat nyt hänelle melkoista vuokraa. Sen sijaan oli käynyt toisin, nyt hän oli täällä asiakkaana, tilittämässä viimeisiä rahojaan. 

Vuoroaan odottaessaan Jerry huomasi oven joka vei pilvenpiirtäjän katolle. Hetken mielijohteesta hän päätti käydä katsomassa näkymiä. Mitä hän olikaan menettänyt. Jerry meni katolle, mutta ei tiennyt että ylin kerros ei ollut vielä ihan valmis. Katon ovea ei nimittäin saanut ulkopuolelta auki. Hän tuli lukinneeksi itsensä katolle. Tel Avivissa oli kesä ja katolla lämpötila nousi vaarallisen korkeaksi. Varjoa tai vettä ei ollut.

Kukaan ei kuullut paksun oven hakkaamista. Kadulla, kaukana alhaalla käveli ihmisiä. Liian kaukana että he kuulisivat Jerryn huudot. Hän oli lievästi sanottuna liemessä. Aurinko paahtoi ja edessä olisi pitkä päivä. Jerry mietti tilannettaan, miljonääristä pennittömäksi vuodessa, ja nyt hän oli hengenvaarassa.

Jerryllä oli rahasalkkunsa mukanaan, ja jonkin aikaa mietittyään hän sai idean. Hän tiputti muutamia seteleitä leijailemaan alas kadulle. Kun ihmiset näkisivät rahaa satavan taivaasta, he varmasti katsoisivat ylös, ja hän voisi huitomalla saada apua. Jerry ei ollut uskoa silmiään nähdessään monien ihmisten kumartuvat poimimaan setelit - ja jatkavan kävelyään. Vilkaisematta lainkaan ylös!

Tuskastuneena hän heitti muutaman kokonaisen setelinipun alas. Se herättäisi huomiota. Mutta taas ihmiset vain poimivat niput taskuunsa ja jatkoivat matkaa. Yksikään ei katsonut ylös. 

Jerry alkoi menettää hermojaan. Kamala vuosi takana, pelkkää stressiä ja alamäkeä. Raivoissaan hän viskasi kaikki loput seteliniput alas. Mitä hän niillä tekisi kuitenkaan, hän kuivuisi kuoliaaksi auringon paahteessa, ellei joku katsoisi ylös. 

Kukaan ei katsonut ylös!

Jerry tiesi olevansa suuressa vaarassa. Ja hän tiesi että Jumala odotti häneltä aitoa parannusta. Kun Jerry lopulta rukoili, hän huomasi jotain mitä ei ollut sitä ennen huomannut. Katolle oli joku jättänyt sangollisen soraa. Pieniä kiviä. Hän otti kourallisen soraa ja heitti alas kadulle. Viidessä minuutissa poliisit tulivat vapauttamaan hänet katolta. 

Kun Jerry mietti tapahtumia, hän ymmärsi täydellisesti mitä Jumala tarkoitti. Hän oli saanut suuren omaisuuden, paljon siunausta, mutta ihan kuin ihmiset kadulla, hänkin oli vain tunkenut rahat taskuunsa ja jatkanut matkaa. Hän ei koskaan pysähtynyt katsomaan ylös, mistä rahat tulivat. 

MUTTA, kun alkoi sataa kiviä - kun vaikeudet alkoivat - hän oli kyllä tiennyt mihin katsoa. Hän tiesi heti mistä kivet tulivat ja oli ollut Jumalalle raivoissaan. 

Jerryn elämä muuttui, hänestä tuli uskova. Pian tämän jälkeen hänen vanha tuttavansa otti yhteyttä. Maakaupat olivat tuottaneet isot rahat.