Jatkoa edelliseen.

 

Inkvisitio ja tunnustukset

Espanjassa maurihallinnon aika (711-1492) soi juutalaisille hengähdystauon. He nousivatkin yhteiskunnassa parempiin asemiin, kauppiaiksi, lääkäreiksi, pankkiireiksi. Tämä alkoi ahdistaa paikallista aatelistoa. Juutalaiset määrättiin joko kääntymään kristityiksi tai lähtemään maasta. Osa kääntyikin näennäisesti, mutta ei luopunut identiteetistään. Tästä harmistuneena espanjalaiset kristityt kopioivat Rooman paavin kehittämän inkvisitiolaitoksen, jonka tarkoitus oli paljastaa harhaoppi ja noituus. Inkvisitio tunnetaan huippuunsa trimmatuista kidutusmenetelmistä, joilla kuka tahansa saatiin tunnustamaan ihan mitä tahansa.

Kaikkina aikoina eri puolilla Eurooppaa mikä tahansa vastoinkäyminen, lama, tautiepidemia tai onnettomuus on saatu juutalaisten syyksi. 1300-luvun musta surma ei ollut poikkeus. Koska juutalaisista sairastui vain harva, oltiin varmoja että rutto oli heidän tahallaan aiheuttama. Ranskanjuutalainen lääkäri Balagvinus "tunnusti" kidutuspenkillä ennen kuolemaansa että ruttoepidemia oli juutalaisten salajuoni kristittyjen tuhoamiseksi. Toinen kidutettu "tunnusti" heillä olevan myrkkyjauhoa joka tehoaa vain kristittyihin, ei juutalaisiin (-vau-). Viesti levisi nopeasti, ja ensimmäinen "salaliittoteoria" varmistui. Juutalaiset halusivat selvästi maailmanherruuden. Hirvittävät vainot leimahtivat kaikkialla - monin paikoin poltettiin kaikki kaupungin juutalaiset valtaisilla rovioilla.

Tosiasiassa Mooseksen lain hygieniasäännökset estivät juutalaisia saamasta ruttotartuntoja. Samasta syytä he myös menestyivät lääkäreinä - kauan ennen kuin kristityt lääkärit oppivat pesemään kätensä.

 

Verenimijät

Eräs antisemitismin oudoimpia ilmiöitä on sitkeä legenda lasten verta juovista juutalaisista. 1100-luvulta lähtien monessa eri maassa on juutalaisia syytetty lasten katoamisista. Silloin tällöin on saatu ruuvipenkissä, tai muussa huvipuistolaitteessa väännettyä "tunnustus", lasten veren käytöstä juutalaisten rituaaleissa. Kauhutarinat jäivät elämään varmana tietona, vaikka lasten kohtaloksi olisi myöhemmin selvinnyt luonnollinen kuolema.

Esim Englannissa katosi pikkupoika nimeltä Hugh. Huhuttiin että juutalaiset veivät hänet, kiduttivat, ristiinnaulitsivat ja lopuksi ottivat hänen sisälmyksensä demonisiin menoihinsa. Lähes sataa juutalaista kuulusteltiin hirvittävillä menetelmillä, kunnes muutamat "tunnustivat". Kaikki tietenkin hirtettiin. Samaan aikaan tosin poika löytyi kaivoon pudonneena, ruumiissaan vain hukkumisen merkit, mutta se ei vaikuttanut oikeudenkäyntiin. Pikku Hugh korotettiin marttyyriksi, hänelle rakennettiin kirkko, ja hänen haudastaan tuli pyhiinvaelluskohde.

Syyttäjiltä unohtui että juutalaisten uskonto kieltää veren nauttimisen millään tavalla. Kuitenkin legenda on ollut niin toimiva kauhun herättäjä, että sitä käytettiin myös 1930-luvun Saksassa. Der Sturmer lehti julkaisi piirroksia juutalaisista jotka imivät pillillä arjalaisten lasten verta. Vanhempia varoiteltiin pitämään lapsiaan silmällä etenkin pääsiäisen aikaan. Aivan vastaavia propagandakuvia vilisee tänä päivänä arabimediassa. Vihan ja pelon kylväminen täytyy aloittaa jo lapsena. "Jos et ole kiltisti, juutalainen tulee ja syö sinut."

 

Natsipropagandaa; vastenmielisen näköinen juutalainen pedofiili.

                                     - - - - - - -

Martin Luther teki hyvää työtä vastustaessaan monia katolisuuden mätäpesäkkeitä. Hän suhtautui nuorena myönteisesti juutalaisiin, mutta pettyi myöhemmin kun nämä eivät kääntyneetkään innosta kiljuen hänen puhdistamaansa "oikeaan kristinuskoon". Turhamaisena Luther loukkaantui juutalaisiin ja kääntyi heitä vastaan. Hän kirjoitti mm. "meidän erheemme on siinä ettemme ole tappaneet heitä". Lutherin kirjoitukset vaikuttivat osaltaan Saksan kansan myöhempiin asenteisiin.

 

Maailmanvalloitus pyrkimykset todistettu - Siionin vanhinten pöytäkirjat

Tsaarin ajan Venäjä ei ollut ihan lintukoto. Tsaarinvastaiseen vallankumoukseen osallistui myös joitain juutalaisia. Kun tsaari Aleksanteri toinen murhattiin, siitä syytettiin juutalaisia. Tarvittiin kohde kansan vihalle, syntipukki viemään kansan huomiota pois Venäjän "pikku" ongelmista. Sisäministeri Plewhe antoi käskyn: "Hukuttakaa vallankumous juutalaisten vereen."

Tsaristinen salainen poliisi ohrana sai tehtäväkseen juutalaisten mustamaalaamisen. Näin syntyi huolella väsätty dokumentti, Siionin vanhinten pöytäkirjat. Tämä historian huonoin väärennös vastasi tsaarin ajan poliittisiin tarpeisiin. Kyseisessä "sionistien pöytäkirjassa" juutalaiset itse sangen vuolaasti paljastavat miten he tulevat anastamaan maailman poliittisen ja taloudellisen vallan. Suunnitelma toimi hyvin, kansan raivo kohdistui nyt juutalaisväestöön. Seuranneissa vainoissa kuoli puoli miljoonaa juutalaista. Heitä kidutettiin, raiskattiin, haudattiin elävältä ja poltettiin.

Myöhemmin Hitler ihastui tekstiin ja teetti siitä isoja painoksia Euroopassa. Dokumentti todettiin väärennökseksi ja esim. Sveitsissä oikeus kielsi niiden levittämsen - kunnes natsien vaikutus kasvoi Sveitsissä ja oikeuden päätös kumottiin.

Hupaisinta ja älyttömintä on että EDELLEEN tänäkin päivänä vedetään "paljastuksia" tuosta samaisesta dokumentista, joka on aikoja sitten myönnetty mielikuvituksen tuotteeksi. Myös monillla suomalaisilla nettisivuilla levitetään ihan tosissaan salaliittoteoriaa, kuinka juutalaiset ottavat maailmanherruuden, sterilisoivat arjalaiset "kunnon ihmiset" ja lisääntyvät kuin kanit täyttämään maapallon. Väitteet ovat samaa tasoa kuin 1000-luvun paljastukset: "heillä on myrkkyä joka tehoaa vain kristittyihin, ei juutalaisiin". Arabimaissa painetaan edelleen uusia painoksia Siionin vanhinten pöytäkirjasta, ja sitä pidetään -  tottakai - aitona.