Näin välikommenttina haluan moikata kaikkia lukijoita. Olen iloisesti yllättynyt että näille aiheille löytyy kiinnostusta, kävijöitä on tilastojen mukaan koko ajan enemmän. Ei paljon, mutta aiheeseen nähden paljon.

Tämä on vain blogi omasta kasvustani ja löydöistäni, ei siis mitään "opetusta". Käsityksiäni saa mielellään oikaista, mikäli lukija tietää aiheesta enemmän. Muutenkin saa kommentoida, kyseenalaistaa ja kysyä. Minuun voi ottaa yhteyttä tai liittyä facebook kaveriksi. Olisi mielenkiintoista tietää millaiset ihmiset tätä lukevat. Varsinkin jos olet Pohjanmaalta ja/tai perheellinen, olisi hienoa "verkostoitua" tulevaisuutta ajatellen. 

Perheemme on vasta ihan alussa tällä löytöretkellä, olemme esim kokeneet juuri ensimmäisen "jouluttoman joulunajan" sukulaisten kauhuksi, pähkäilemme lasten kouluruokaa tietämättä mitä tehdä, koemme pientä vainoa ensimmäistä kertaa jne. Jos joku on samassa tilanteessa, olisi hienoa kuulla sinusta - toki niistäkin jotka vasta harkitsevat ensimmäistä askelta, tai ovat jo vanhoja konkareita.

Kaikkea hyvää kaikille saman Tien kulkijoille.

Eveliina

eveliinakontiainen@gmail.com