(Sisältää joitain UT:n lainauksia, vain avaamaan kristittyjen silmiä seikalle että UT sisältää sitä pelättyä kabbalaa.)


Jatkoa edelliseen, siis lue ensin: Ihmisen kvanttikenttä

8-vuotias tyttö sai sydänsiirteen 10-vuotiaalta murhatulta tytöltä. Murha oli selvittämättä. Pian 8-vuotias alkoi nähdä eläviä painajaisia joissa hänet murhattiin. Äiti vei tytön psykiatrille, joka totesi etteivät tytön näyt ole mielikuvitusta vaan todellisia muistoja. Tyttö kertoi poliisille kaiken; murhaajan vaatteet, tuntomerkit, ajan, paikan, aseen jne. Näillä tiedoilla murhaaja saatiin kiinni, oikeuteen ja tuomittua. Näitä tietoja ei voinut olla kenelläkään muulla kuin uhrilla itsellään. 

Monet muutkin sydänsiirrepotilaat ovat saaneet sydämen mukana muutakin kuin mekaanisen pumpun. He saavat informaatiota, muistoja, tunteita. Tässä ei ole mitään "mystistä". Joka solullakin on oma sähköinen kenttänsä, joka sisältää informaatiota. Muistot yleensäkin ovat vain sähköisiä varauksia, jännitteitä. Kehon eri kudokset viestivät monimutkaisella tavalla ja varastoivat informaatiota. 


Solubiologi Glen Rein on tutkinut ajatusenergian vaikutusta fyysisiin kappaleisiin. Soluihin vaikuttaminen on suhteellisen helppoa, joten hän päätti testata jotain vaikeampaa. Kaliforniassa tehdyssä kokeessa koehenkilöt yrittivät purkaa tai kiertää kiinni DNA:n säikeitä. Yksi koeryhmä koski näyteputkia hyvien tunteiden vallassa, mutta ilman ajatuksia. Ei tilastollisesti merkittävää tulosta. Toinen ryhmä keskittyi ajattelemaan säikeiden purkamista tai kiertämistä, mutta ilman tunteita. Ei tulosta.

Kolmas ryhmä käytti sekä tunteita että ajatusta. He onnistuivat kiertämään DNA:n säikeitä auki ja kiinni. Syntyi mitattavia, selkeitä muutoksia. Tämä on yhtäpitävää juutalaisen opetuksen kanssa. Tehokas rukous edellyttää sekä visiota, että tunnetta. Visio on itse tilaus, tunne taas sen polttoaine, lähettienkeli.  

Kuka tahansa ei pysty samaan kuin nuo koehenkilöt. He olivat harjoittaneet koko kehon koherenssia. Mitä se tarkoittaa? Mikä siis on oikeiden parantajien salaisuus? Miksi toisen rukous / haave / tavoite toteutuu, toisen ei? 

Fysiikan kannalta rukous on sähkömagneettista säteilyä / aaltoja. Kaikki tuottavat niitä koko ajan. Heprean termi rukoilla (palal) merkitsee ihan vain ajatustoimintaa. Jo tämä oivallus voi muuttaa kaiken. Rukoilla, palal, merkitsee "arvioida", "tuomita". Teemme sitä joka hetki, keskimäärin 60 000 tuomiota vuorokaudessa. Mieli skannaa tilanteita, arvioi, tekee päätelmiä, eli tuomioita. Jokainen mielenliike on tuomio. Jokainen mielenliike on myös sähkömagneettista säteilyä (eli valoa). 

Tuomioiden jatkuva virta määrittää millaista säteilyä (valoa) tuotamme. Tästä säteilystä vain pieni osa tulee tietoisesta mielestä. Loppu tulee kehosta, lupaa kysymättä. Eli pelottavaa kyllä, emme tiedä mitä rukoilemme. Se riippuu kunkin alitajuisesta maailmankuvasta, eli silmästä

Kristityt eivät tunne käsitteitä "hyvä silmä" ja "paha silmä", vaikka molemmat mainitaan evankeliumeissa. Ne kun ovat juutalaisia käsitteitä. Joka tapauksessa nykyinen tiede vahvistaa juutalaisen ymmärryksen: "Jos silmäsi on hyvä, on koko ruumiisi valkeus (valonlähde)." Kirjaimellisesti tähän tulokseen on päädytty HeartMath Instituutissa. Ihmisen koko keho säteilee yhtenäistä kirkasta "valoa" silloin kun hän katsoo maailmaa "hyvällä silmällä", eli arvostaen, ihaillen, innostuneena, kiitollisena, jne. Euforisessa rakkauden tilassa ihminen on luomisvoimainen, eli "ihmeet" mahdollistuvat. Mutta vain jos KOKO keho säteilee samaa valoa, eikä mikään osa ruumiista ole "pimeä".

DNA kokeen koehenkilöt olivat oppineet hallitsemaan aaltojaan. Avainsana on koherenssi. Koherenssi tarkoittaa samansuuntaisia vaiheittaisia aaltoja. Esim laser on tehokas siksi että signaalin aallonpohjat ja huiput ovat linjassa. Aallot siis vahvistavat toisiaan, eivät kumoa. Koherenssi DNA kokeessa tarkoittaa että koehenkilöiden koko ruumis ja mieli lähettävät samaa yhtenäistä aaltoa. Aivot ja sydän ovat siis linjassa. 

Mistä juutalaisuus tiesi 2000 vuotta sitten että rukous on aaltoja? Tiedettiin myös että epäkoherentit aallot eivät toimi. "Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen luulko Herralta mitään saavansa." (Jaak.1:6-7) Epäilys rikkoo koherenssin. Epävarma ei pysty tuntemaan iloa ja kiitollisuutta etukäteen siitä mitä pyytää. Sydämen ja aivojen energioiden ristiaallokko kumoaa toisensa. 

Mistä he tiesivät yleensäkin että ihminen lähettää sähkömagneettista säteilyä? He nimittivät sitä - ihan oikein - valoksi. (Esim Matt.6:22). Näkyvä valo on kuin onkin yksi sähkömagneettisen säteilyn muoto. Mutta niitä on muitakin, kuten mikroaallot, röntgen, gammasäteily ym. On paljon valoja joita emme näe. 

Eräs juutalainen mystikko sanoi: "varokaa ettei valonne ole pimeys". (Luuk.11:35). Mitä on tämä "pimeä valo"? Onko se vain filosofinen vertauskuva? Ei. Fysiikassa "pimeä valo" on olemassa, ja sen merkitys on juuri sama kuin mystikoilla. Jos kahden fotonin (valohiukkasen) aallot ovat keskenään vastakkaisissa vaiheissa, niin että toisen aallonpohja on toisen huippu, ne sammuttavat toisensa. Valo plus valo on pimeys.

Itse asiassa tyhjiö muodostuu tällaisista fotonipareista! Tyhjiö koostuu valosta, energiasta, kuten kaikki universumissa. Tämä valo vain riitelee itsensä kanssa, joten se on näkymätöntä, hyödytöntä. Ihan kuin epäkoherentti ihminen jonka potentiaali jää piiloon häpeän, pelon ja väärien uskomusten vuoksi.

Tämä fysiikka on ihan täyttä kabbalaa. Mystikot ovat kauan tienneet että ihan kaikki taivaassa ja maan päällä muodostuu Jumalan kirkkaudesta. Ei ole mitään muuta olemassa kuin yksin Hän, echadPimeyskin (se mikä näyttää pahuudelta) on vain ujoa valoa joka odottaa että joku huomaisi sen ja rakastaisi sen suoraksi mutkaltaan.

Hyvä silmä on se väline millä kaikki lunastetaan, eli nostetaan ylös, alkuperäiseen potentiaaliinsa, näkyväksi kirkkaudeksi. Hyvä silmä on ymmärrys yhdestä Jumalasta, jota judaismi opettaa. Lunastus, (kätketyn esiin kuoriminen), täytyy kunkin aloittaa itsestä. Täytyy tajuta olevansa itse kokonaan Jumalan kirkkaudesta muodostunut, jopa ne piirteet jotka näyttävät pahalta. Juuri niissä on eniten energiaa kätkettynä. 

Tooran opiskelun päämäärä on itsensä hyväksyminen, täydellisesti. Että kaikki pimeys paljastuisi valoksi. 

Sähköistä toimintaa (energia-aaltoja) syntyy paljon enemmän kehossa kuin aivoissa. Keho ymmärtää vain tunnetta, ei sanallista kieltä. Keho edustaa alitajuntaa. Se on varastoinut kaikki tunnekokemukset elämän varrelta. Isot ja pienet traumat. Keho jalostaa kokemuksista uskomuksia. Se tuottaa vain sellaista valoa kuin nuo uskomukset sallivat. Juuri väärät uskomukset estävät koherenssin. Ne ovat pimeää valoa joka estää muutoksen. Tietoinen mieli ei voi pakottaa kehoa tuntemaan kiitollisuutta, luottamusta, anteeksiantoa, iloa, jne, jos keho ei odota hyvää tapahtuvaksi. Keho tuottaa tasan niitä hormoneja, kemikaaleja ja värähtelyjä joita se uskoo seuraavaksi tarvitsevansa. Ja se on aina oikeassa, sillä sen odotus on itseään toteuttava ennustus. Palal, rukous.

Esimerkki: Ihmiset pyyhkivät jalkansa kaveriin joka näkee (tietämättään) itsensä kynnysmattona. Vasta kun hänen uskomuksensa muuttuu, häntä aletaan kunnioittaa. Vika ei ollut tallaajissa, vaan oma nahka imi niitä kengänkuvia. Hän lähetti kynnysmaton signaalia, koska ihminen on mitä hän uskoo olevansa. Saamme uskomme mukaan.

Sydän tuottaa enemmän sähkömagneettista säteilyä kuin mikään muu elin. Sydän muodostaa magneettikentän jonka (mitattava) halkaisija on useita metrejä. Sydänsähkökäyrän (EKG) värähdyslaajuus on 60 kertaa voimakkaampi kuin aivosähkökäyrän (EEG). Sydämen luoma magneettikenttä on 5000 kertaa voimakkaampi kuin aivojen luoma. Raamattu puhuukin sydämestä paljon enemmän kuin aivoista. Mistä he tiesivät jo tuhansia vuosia sitten että "sydämestä lähtee kaikki", kun ei ollut EKG:ta käytössä?

Negatiiviset tunteet kutistavat ja sekoittavat sydämen sähköisen toiminnan. Tämä vaikuttaa koko kehon sähköiseen, kemialliseen ja hormonaaliseen tasapainoon. Kehon epäkoherentti toiminta aktivoi sairautta aiheuttavat geenit. Rakkaus, ilo, yhteys, myötätunto ym (hyvä silmä) taas tuottavat järjestäytynyttä, koherenttia aallokkoa. Tällöin vastustuskyky nousee, solut uusiutuvat, terveyttä tuottavat geenit aktivoituvat. 

Paitsi terveyteen, koherenssi vaikuttaa älykkyyteen. Negatiivisten tunteiden kemia saa aivot jakaantumaan lokeroihin, mutta koherenssi (hyvä silmä) eheyttää aivojen osien yhteispelin. Koehenkilöiden saavuttaessa koherenssin, aivojen energiataso voi nousta jopa 50-300 kertaiseksi. Tällöin ihminen toimii tasolla jota tiede ei vielä juurikaan tunne. Kyseessä on juuri se tila jossa tiedetään tulevaa ennalta tai parannutaan vakavista sairauksista. Tajunta voi laajentua uusiin sfääreihin, ihan koshereilla keinoilla. Miksi heittäisimme tällaiset mahdollisuudet hukkaan? Onko kateuden, katkeruuden, epäluulon tai pelon tuoma lyhytaikainen nautinto sen arvoista?