Jatkoksi edelliseen.

Rabbi Alon Anavan korjausohjeet negatiivisen energian tappamiseksi, (siemenen tuhlaus). Poimintoja puheesta. Huom. ohjeet ovat juutalaiselle, ei juutalainen soveltaa.

Mitä enemmän ihminen luovuttaa valoaan energiaimureille, sen enemmän hän vahvistaa pimeyttä joka kätkee Jumalan. Hän menettää yhteyden yliluonnoliseen, hänestä tulee materian vanki. Ihminen heikkenee sillä hänen uskonsa heikkenee. Ainoa keino puhdistua loisista on teshuva, eli katumus ja parannus. Ei pelon motiivista, mikä on alemman tason teshuva, vaan korkean tason Teshuva rakkaudesta. Se tappaa demonit. 

Teshuva on valmis vasta kun ihminen joutuu pahoihin kiusauksiin, mutta ei anna periksi kuten ennen. Herra järjestää varta vasten näitä tilaisuuksia tehdä tikkun, korjaus. Ihminen tuodaan juuri vastaavaan risteykseen, missä hän on aiemmin sortunut, mutta tällä kertaa hän voittaa. Kiusauksen kestää parhaiten kun tiedostaa että tämä voi olla se ratkaiseva risteys, ylennysmahdollisuus.

 

Tikkuneita, korjaussarjaa erityisesti tämän vaurion hoitoon. (Huom. ohjeet juutalaisille, ei-juutalainen voi soveltaa.)

1. Lopeta äläkä enää ikinä tee sitä 

2. Arizalin mukaan: paastoa 84 kertaa / syntikerta. Koska tämä on mahdotonta, lunasta paastot rahalla, eli hyväntekeväisyydellä. Arvioi paaston arvo. (Loppuiän säännöllinen hyväntekeväisyys.)

 3. Joka pisara on luonut "enkelin", hirviölapsen ja sinun täytyy tappaa ne kaikki. Yksi keino tappaa on lausua vidui (synnintunnustus) säännöllisesti. (Ei-juutalainen voi rukoilla omin sanoin.)

Seuraava askel on levittää tietoa aiheesta muille. Jos pelastat yhdenkin ihmisen samalta synniltä, todennäköisesti jo sillä tapat puolet tekemistäsi enkeleistä. 

-Tikkun Haklali* on erittäin tehokas yleislääke kaikkeen, varsinkin tähän ongelmaan. Samoin Shir Hashirim, (Laulujen laulun) lausuminen joka sapatin aatto (niille jotka osaavat lukea hepreaa).

-Opiskele Tooraa - Gemaraa, hasidismia, kabbalaa, sillä syntisi on vaurioittanut myös aivojasi. Kun ponnistelet ymmärtääksesi edellämainittuja, aivosi elpyvät. (ei-juutalainen opiskelee tasonsa mukaan: Esim Tanach, Mishna, rabbit Youtubessa, Baal Shem Tov ym.)

(Ei-juutalainen elvyttää tasonsa ja mielenkiintonsa mukaan. On selvää että judaismin vaikutus kehittää älykkyyttä. Tilastot kertovat mikä on maailman menestynein kansa, kaikilla mittareilla. Jos luet, aloita helposta, esim Tanakh (Raamattu), Mishna, Youtube rabbien opetukset, Baal Shem Tov ym.

-Iltarukous nukkumaan mennessä asettaa vartijat ruumiin ympärille yöksi. Sielu poistuu yöllä ruumiista ylös lataukseen, jolloin ruumis jää suojattomaksi. Kun sielun ylempi, älykäs ja tietoinen osa poistuu, syntyy energiatyhjiö. Tyhjiö houkuttaa aina epäpuhdasta energiaa. Siksi ennen nukahtamista pyydetään vartijoita ruumiin turvaksi. Salomolla oli 70 aseistettua vartijaa ympärillään nukkuessaan. Voimme ottaa tavaksi pyytää samaa, ja lausua Sheman, edes alkujakeen. (Shema Israel, Adonai Eloheinu, Adonai echad.) Juutalaiset (ja monet noahilaiset) lausuvat koko Shema rukouksen herätessä ja nukkumaan mennessä. Lisäksi kiittävät herätessä sielunsa palauttamisesta Mode ani rukouksella.

Itse lisäisin listaan emuna opetuksen. Emuna on iloa, eli energiaa, eli muutosvoima. Kun hintalappuunsa laittaa riittävästi nollia perään, alkaa motivaatio löytyä. Omaa seksuaalisuuttaan tulee arvostaa ja pitää erittäin pyhänä. Edes jatkuvat epäonnistumiset eivät saa horjuttaa pyhyyden kokemusta ja kunnioitusta energiaansa kohtaan. 

Lisämotivaatiota voi tuoda ajatus että puhtaasti elävä tunnistaa todennäköisemmin sielunkumppaninsa. Lisäksi puhdas säästää elämänvoimansa tulevalle puolisolle. Hän rakentaa astian parisuhteelle, tekee sille tilaa, luo tarpeen. Että jotain voisi saada, täytyy ensin olla tyhjä astia. Astia luo vetovoiman. Addiktoituneella on jo "puoliso" eli sidos pimeään henkimaailmaan, hän ei ole oikeasti sinkku. 

Koska kyseessä on addiktio, tahdonvoimalla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Kannattaa opiskella yleisesti addiktioiden kemiasta, varsinkin dopamiinin merkityksestä. Addiktio johtuu energian puutteesta! Ja addiktio haaskaa vähäisenkin energian. On mahdollista opettaa aivonsa saamaan dopamiiniannoksensa jostain muusta toiminnasta, joka ei vie vaan tuo energiaa. Maalliset nofab motivaatiovideot ja muu materiaali antavat tietoa dopamiinista. 

Kun ei juutalainen haluaa tehdä parannusta, häneltä ei vaadita samaa kuin juutalaiselta. Häntä autetaan vahvasti. Jo pelkkä kaipuu puhtauteen ja korkeampaan tietoisuuteen voi käynnistää ison muutoksen. 

 

Motivaatiovideoita

Rabbi Alon Anavan tikkunit aiheeseen (Ylläolevan lähde)

Rabbien opetuksia seksistä