Pääosin poimittu Rabbi Alon Anavan puheesta. Aabrahamin liiton merkki, ympärileikkaus, tarkoittaa käytännössä seksuaalista puhtautta joten juutalaiselle "siemenen tuhlaaminen" on hyvin vakava synti. Se on yhtä kuin liiton rikkominen. Myöskin ei-juutalaisen se erottaa pyhyydestä. Sydämen ympärileikkaus ja ruumiin pyhyys ovat yhtä. 

Jokainen ihmisen sana, ajatus ja teko luo hengen maailmassa jotain. Demoneita tämä ihmisen maaginen luomisvoima kiinnostaa. Ne ovat itsessään tyhjää, ja saavat ainoan ravintonsa ihmisen pyhyydestä. Niillä ei ole omaa energiaa lainkaan, ne elävät vain kuppaamalla ihmistä. Ne ovat kuin iilimatoja, loisia.

Demoni ei tarkoita sitä mitä kristinuskossa. Kyse on epäpuhtaasta energiasta, tai tarkemmin energian puutteesta, sillä sitä epäpuhtaus on. Valon puutetta. Tieto on valoa, eli energiaa, siksi laajempi ymmärrys on vastaus kaikkeen.  Tiheämpi hermoverkko aivoihin, laajempi, kirkkaampi sielu. 

Kun ihminen pitää itsensä pyhänä (korkeassa energiassa) noudattamalla ihmisen käyttöohjeita, hänen energiansa on turvassa. Mutta jos mies tietoa / valoa vailla "tuhlaa siementä", hän ruokkii epäpuhtaita voimia, jotka saavat siten otteen hänen elämästään. 

Sielun tasolla seksi on aina yhtymistä johonkin. Mies luovuttaa joka kerta osan elämänvoimastaan pois.

Henkimaailmassa on tietty feminiininen demoni, jonka nimeä ei lausuta ääneen. (Yleensäkään enkeleiden nimiä ei lausuta.) Kyseinen "syöjätär" (Jes.34:14) liittyy kätkytkuolemiin ja on yksi syy miksi uskovat juutalaiset eivät leikkaa alle kolmevuotiaan pojan hiuksia. 

Kun mies "tuhlaa siementä" hän ei ole yksin. Kyseinen olento on paikalla ja ottaa vapautuvan voiman itselleen. Henkimaailma ei voi tehdä mitään fyysisessä maailmassa ilman ihmisen apua. Se tarvitsee konkreettisia tekoja ihmiseltä, saadakseen otteen tämän elämästä. Kaikki mitä tehdään aineen maailmassa, tapahtuu samanaikaisesti myös hengen maailmassa. Siksi teoilla on väliä. Fyysinen sperma edustaa ihmisen koko elinvoimaa näkymättömissä. Sitä on käytetty uhrina pakanuskonnoissa, kuten ihmisvertakin. Molemmat ovat hyvin kysyttyä, korkean energian aineellistumaa. 

Kyseinen demonitar "raskautuu" miehen luomisvoimasta ja tuottaa "lapsia". Eli sairasta energiaa, demoneita. Tämä lisää pahoinvointia maailmassa. Kun näemme terroristeja, psykopaatteja, ym moninaista kamalaa, ajattelemme että tämä ei ole inhimillistä, vaan jotain luonnotonta pahuutta. Juuri niin. 

Näin syntyneellä vammaisella energialla eli oliolla on "isänsä" ulkonäkö hengen maailmassa. Näin ollen ne vetävät syytöstä sen ihmisen ylle joka ne loi. Ne aiheuttavat hänelle paljon kärsimystä. Ihminen voi luoda oman helvettinsä, luomalla syyttävää ja sairasta energiaa.

Nainen ei voi tuhlata siementä, mutta hänenkin tulee käyttäytyä pyhällä tavalla. Nainen on myös yhtä lailla vastuussa jos hän käytöksellään, pukeutumisellaan ym myötävaikuttaa miesten syntiin. Väliä on sekä sillä miten hän esiintyy julkisesti, että sillä mitä hän tekee yksin ollessaan, sillä molemmat vaikuttavat hengen maailmassa.

Sitoutuneen miehen seksuaalienergia kuuluu täysin hänen vaimonsa käyttöön.  Pyhien parien energia luo enkeleitä, voimia jotka rakentavat ja tervehdyttävät, paitsi heidän elämäänsä, myös koko yhteiskuntaa. Tzadikit luovat jopa ihmissieluja. Aabraham ja Saara loivat Harranissa käännynnäisten sieluja..

Kun ihminen ei ruoki iilimatoja valollaan, energia kanavoituu hyötykäyttöön. Näkökulma ja tajunta laajenee, ajatus notkistuu. Puhtaan ihmisen maskuliininen karisma herättää vastakkaisen sukupuolen kiinnostusta. Sanotaan että jos puolisoa etsivä on puhdas, hän tunnistaa oikean kumppaninsa. Liittyy henkiseen näkökykyyn.

Rabbi Nachman sanoi että siemenen tuhlaaminen on opittuna tapana vahvin addiktio. Itsensä tuomitseminen, häpeä ja pelko eivät hyödytä. Ne todennäköisesti pahentavat ongelmaa. Sen sijaan emunan (yliluonnollisen ilon) opiskeleminen, itsemyötätunto, kiitollisuus ja oman hintalapun päivittäminen ovat tehokkaita. Mitä enemmän ihmisellä on voitettavaa, sitä todennäköisemmin hän voittaa.  


Jewish nofab "They just became giantly powerful individuals. We got to see them before and after! We saw these boys became powerful men."  

Secrets of jewish nofab

Nofab strategy (motivaatiovideoita)


JATKOA, parannus ja korjaus

Rabbien opetuksia seksistä