Juutalaisvainojen historia saattaa tuntua kaukaiselta aiheelta, mutta tulen osoittamaan että se on erittäin ajankohtainen ja koskettaa jokaista nykypäivän ihmistä.

Listaan joitain tapahtumia luettelomuodossa. Jokainen päätelköön itse onko Raamatun ennustus juutalaisten ahdistuksesta maailman kansojen seassa toteutunut vai ei.

1290 juutalaiset ajettiin pois Englannista

1306 juutalaiset ajettiin pois Ranskasta

1349-60 juutalaiset ajettiin pois Unkarista

1421 juutalaiset ajettiin pois Itävallasta

1492 juutalaiset ajettiin pois Espanjasta

1495 juutalaiset ajettiin pois Liettuasta

1497 juutalaiset ajettiin pois Portugalista

1400-luvulta vuoteen 1772 Venäjä ei hyväksynyt juutalaisia.

1555 Italia sulki juutalaisensa ghettoihin.

1648-49 Ukrainassa massamurhattiin 100 000 juutalaista

1933 natsipuolue valtaan Saksassa

1938 Kristalliyö, 7500 juutalaisten omistamaa yritystä ja kauppaa tuhottiin

1941-44, 67% kaikista Euroopan juutalaista kaasutettiin hengiltä.


                                  - - - - - - - - - - - - - - - -


Kun holokaustin raakuus ja laajuus tuli maailman tietoisuuteen, kukaan ei yrittänytkään kieltää tapahtunutta. Todistajia oli liian paljon. Liittoutuneet löysivät keskitysleirit, eloonjääneet ja järkyttävät todisteet joukkotuhosta, vaikka todisteita oli yritetty kiireessä tuhota. He ottivat valokuvia ja kirjoittivat dokumentteja. Kaikki eloonjääneet kertoivat yhtäpitävää tarinaa.

Sensijaan nyt, kun aikaa on kulunut, leviää yhä agressiivisemmin propaganda jonka mukaan holokaustia ei koskaan tapahtunutkaan! Arabimaissa tämä on jo virallinen ja yleinen totuus! Myös länsimaissa asiaa ajetaan kiivaasti. "Pätevät tutkijat" tai "asiantuntijat" esittävät lausuntoja joiden mukaan ei ollut tuhoamisleirejä, vain vankileirejä rikollisille, joissa saattoi vähän kuollakin porukkaa tauteihin ja ahtauteen. Nämä "asiantuntijat" ihme kyllä sattuvat olemaan sidoksissa kansallismielisiin, äärioikeistolaisiin ym. "ylemmän rodun" ryhmiin.

Nämäkin viime hetkellä pelastetut lapset siis vain kuvittelivat kaiken.

Victims of  Holocaust

Kanadalaiset kuvaajat saapuivat brittiläisten kanssa tähän Bergen-Belsenin keskitysleiriin. Takapihan siivous oli jäänyt kesken.

The Face of Genocide  In April 1945, Canadians accompanying British forces in Germany entered the Nazi concentration camp at Bergen-Belsen. Sickened and horrified by the atrocities they witnessed, these Canadians made a visual record on film and on paper of the war's tragic victims. Note the writing on the back of this photo, which reads: "May we never forget and never let it happen again".


Jokaisen täytyy jossain vaiheessa päättää mitä tietoa uskoo. Israel jakaa koko maailman mielipiteet. Antisemitismi elää ja on äänekkäämpää kuin koskaan.

Milloinkaan historiassa ei ole niin suurta määrää lapsia kasvatettu juutalaisvihaan kuin tänä päivänä kaikissa arabimaissa. Kymmeniä miljoonia koulukirjoja painetaan antisemitismin musteella. Kartoista ei löydy Israelia vaan Palestiina, "arabien ikuinen kotimaa". Jokainen lapsi oppii että kaikki tulee olemaan hyvin kun vain sionistit on tapettu. Marttyyrit ovat heidän sankareitaan. Lapset eivät voi mitenkään puolustautua aivopesua vastaan. Parempi olisi myllynkivi kaulaan...

Seuraava video on järkyttävää katseltavaa. Lapsille syötetään täyttä valetta heidän "palestiinalais" juuristaan. 

“Kesäleiri opettaa meille, että meidän täytyy vapauttaa Palestiina.” Toinen laulaa: “Olemme vallankumouksellisia, täynnä raivoa.”

Lapsille kerrotaan että ennen heillä oli Palestiinassa autoja, palatseja ja huviloita. Sudet (juutalaiset) tulivat ja ajoivat meidät pois. Sanakaan tuosta ei ole totta.

Video: Camp Jihad

Noiden lasten suvut muuttivat Israelin alueelle useimmat vasta 1900-luvun alussa. Jos muisteltaisiin hieman pidemmälle, huomattaisiin että he ovat egyptiläisiä, syyrialaisia, libanonilaisia ym.                                                            Mutta heidän halutaan olevan nimenomaan palestiinalaisia. Vain se palvelee pyhää sotaa sionismia vastaan.

Missään muualla pakolaisuus ei ole periytyvää. Näiden lasten ei anneta juurtua sinne missä he syntyvät ja kasvavat, heidän on pakko kantaa poliittisten johtajiensa katkeruutta. Aika surullista.

Ainakin jokin aika sitten Suomi oli mukana rahoittamassa noita lastenleirejä.