Facessa uskovat jakavat säännöllisesti valemedioiden julkaisuja. Hyvät uskovat. Herraan uskovat. Raamattuun uskovat. He jakavat vihasivujen, rasististen sivujen julkaisuja. Sivujen jotka eivät puhu totta. Joiden ei tarvitse puhua totta, koska ihmiset eivät halua totuutta. Jostain syystä hyvät uskovat haluavat verta.

Haluaisin kommentoida, oikaista väärät tiedot. Haluaisin kysyä miksi jaat tällaista, etkö muka oikeasti tiedä että tuo on vale. Mutta Herra sanoo: Eivät he kuuntele. Eivät he halua oikeaa tietoa. Eivät faktat muuta heidän mieltään, sillä he ovat jo päättäneet. He ovat jo päässeet veren makuun. 

Ehkä aluksi moni tulikin aidosti johdetuksi harhaan, koska valemedioita ei oltu totuttu varomaan. Ne olivat uutta ja veivät laumoittain karjaa alas jyrkänteeltä. Usko tulee kuulemisesta. Pelkkä otsikon lukeminen viettelee sydämen. Usko ohjaa ihmisiä, ei tieto. Jos ihminen on jo uskonut valheen, on myöhäistä. Hän seuraa uskoaan, kuin kala siimaa. Et voi sille mitään.

Ihminen joka on lukenut Raamatun haluaa verta ja kuolemaa? Vaikea ymmärtää. Jos selittäisin heille mitä siellä lukee, jos ravistelisin heitä.. Mutta Herra sanoi "Ei". Hän toi mieleeni sanat: "jos he eivät usko Moosesta ja profeettoja, eivät he usko vaikka joku kuolleista heräisi heille puhumaan". Miksi he uskoisivat minua? Jos he ovat lukeneet Raamattunsa, eivätkä silti katso eteensä. He kuulisivat Pyhän Hengen äänen jos oikeasti haluaisivat. He voisivat vielä pelastaa elämänsä. Mutta eivät halua. Elämän täytyy lähteä sisältäpäin. Ainoa jota kuuntelemalla he voisivat pelastua on heidän omatuntonsa.

Tällainen ihminen on sulkenut ovet itseltään. Hän vieraantuu sisimmästä olemuksestaan. Hän menettää yhteyden. Abortoi itsensä pala palalta, irti elämän lähteestä. Kauhea kohtalo.

Kun en vielä ymmärtänyt tunsin vihaa heitä kohtaan. On luonnollista vihata pahan tekijää, sitä joka vahingoittaa muita. Mutta viha on heikkoutta. Vihalla ei koskaan ole auktoriteettia. Jos vihaan pahantekijää, olen samalla tasolla hänen kanssaan. Silloin Herra ei ole minulle miksikään hyödyksi, olen ihmisen tasolla. Turha odottaa yliluonnollista apua, jos valitsen ihmisten tason. Täytyy anoa armoa kunnes Herra antaa armonsa; eli ymmärryksen. Ymmärrys poistaa vihan ja tuo tilalle säälin. Samalla herää pelko; jos kerran näin hyvät, vilpittömät uskovat eksyivät, eksytys on todella salakavala. Vain armo voi varjella samalta kohtalolta. Herra, armahda että aina taistelisimme oikealla puolella.

Joka vihaa rasistia ei ole todella vapaa rasismin hengestä. Joka vihaa terroristia, ei ole vapaa ääri-islamin hengestä. Hän hellii sitä sisällään. On todella syytäkin pelätä ääri-islamia, jos ruokkii sitä itsessään. Jos pitää sille sydämen ovea sepposen selällään. Paha ei nimittäin tule rajan yli, ulkoapäin. Raamatun mukaan paha tulee omasta sydämestä. Se ainoa pahuuden muoto jota tarvitsee pelätä, vihata, vastustaa.