Lista valemedioista. Uskovan tärkein mediakanava tulisi olla yhteinen Henki ja Sydän Isän kanssa. Mutta jos muitakin kanavia käytetään, älköön ne ainakaan olko seuraavia:

 • MV-lehti
 • Uberuutiset
 • Finleaks
 • Whatdaafuck (englanninkielinen MV)
 • Asialehti
 • Kansalainen
 • Nykysuomi
 • Uutismaailma
 • Fincrime
 • Magneettimedia
 • Oikea Media


Mikään media ei voi olla täysin neutraali. Ei edes perinteiset mediat kuten Yle. Objektiivista neutraaliutta ei ole olemassakaan. Paitsi ehkä Pohjois-Koreassa.

Tämä verimässyajan uusi 'journalismi' perustuu klikkauksiin. Mitä raflaavampi ja rasistisempi otikko, sitä enemmän se tuottaa klikkauksia. Klikkausten määrän mukaan media saa rahaa mainostajilta. Se on likaista rahaa. Jokaisen klikkaajan hiirikäsi on veressä.

Kyse ei ole siitä etteikö niin vale- kuin perinteisissäkin medioissa olisi molemmissa sekä totta että tarua. Kyse on hengestä jossa asioita tuodaan esiin. Sana sanoo että hyvä tuo hyvän varastostaan esiin hyvää, paha tuo pahan varastostaan pahaa.

Oletetaan että henkilö nimeltä Pekka on tehnyt sekä hyvää että pahaa. Hän on siis normaali ihminen. Veljien syyttäjä (saatana) pitää tarkkaa kirjanpitoa rikkeistä. Siltä ei jää yksikään Pekan synti huomaamatta. Sen ei tarvitse edes valehdella saattaakseen Pekan huonoon valoon. Riittää että se puhuu totta! Ja SILTI Herra vihaa Saatanaa juuri tästä syystä! Valikoidusta totuudesta. Jos kerran Herra vihaa syyttäjää valikoidusta totuudesta, rakastaako Hän sitten valemedian ylläpitäjää, lukijaa, jakajaa, peukuttajaa????

Kyse ei ole totuudesta, tiedosta, faktoista. Maailmassa riittää kyllä faktoja ja totuuksia ihan mihin tahansa agendaan. Kyse on hengestä jossa toimitaan. Kyse on aseista joita käytetään. Voiko valkeuden sotia käydä pimeyden aseilla? Onko kristittyjen jumala niin HEIKKO että täytyy lainata muiden uskontojen metodeja pärjätäkseen sodassa?

Vihalla ei koskaan ole auktoriteettia. Ei koskaan. Herra sanoi: "te eksytte koska ette tunne kirjoituksia, ettekä Elohimin Voimaa". Jos jollakin on Voimaa, hän ei tarvitse valemedioiden, eli valheen hengen, eli riivaajien apua.

Paavali sanoi ettei taistelu ole ihmistä vastaan, vaan henkimaailmaa vastaan. Ihminen on aina uhri, paitsi silloin kun on tekopyhä. Jeshua meni talousrikollisten ja huorien kotiin ja veljeili heidän kanssaan. Mutta tekopyhille uskovaisille Hän oli karu ja ilkeä. Vain ja ainoastaan heille Hän sanoi pahasti.

Entä kertooko vihamedia ratkaisua ongelmaan? Mitä näille "ei-toivotuille" ihmisille pitäisi tehdä? Pyhä Henki on ratkaisukeskeinen, se toinen henki taas ongelmakeskeinen. Vihamedian "ratkaisu" on jotain niin älykästä kuin "rajat kiinni". Tai aidataan paperittomat piikkilangalla jonnekin korpeen. Tiedättekö mitä? Ennen vanhaan aviottomat ja vammaiset vauvat hukutettiin suohon tai metsälampeen. Sillähän niistä päästiin. Ongelma ratkaistu.

Miksi kutsutaan sellaista uskovaa joka vastustaa aborttia ainakin ajatuksen tasolla, mutta kannattaa tuhansien ihmisten abortoimista, eli palauttamista maahan josta he ovat juuri paenneet ja jossa heidät on hiljaisesti etsintäkuulutettu, "nirri pois tavattaessa"?

Kutsun sellaista uskovaa tekopyhäksi.

Sn.21:13 Joka tukkii korvansa vaivaisen huudolta, se joutuu itse huutamaan, vastausta saamatta.


Testaa oletko vihapropagandan uhri:

-Uskotko että Ruotsissa on no-go alueita joille poliisikaan ei mene?

-Uskotko että turvapaikanhakija saa enemmän rahaa ja etuuksia kuin suomalainen leipäjonon mummo?

-Uskotko että sisäministeriö on ohjeistanut poliisia vaikenemaan erityisesti turvapaikanhakijoiden rikoksista?

Jos vastaat yhteenkin "kyllä", se vain todistaa että usko tulee kuulemisesta. Kuulemme samat väittämät niin monta kertaa, että täytyyhän niiden olla totta. Ainoa suoja on henkien erottamisen lahja, joka tarvitaan nyt nopeasti ihan kaikille uskoville. Sen täytyy toimia heti kun klikkaamme sivun tai uutisen auki. Ja kun se toimii, lukeminen pitää lopettaa. Sillä "yli kaiken varjeltavan, varjele sydämesi, sieltä elämä lähtee" varoittaa sana.

Muistan kun joitain vuosia sitten päädyin Magneettimedian sivulle, jossa hyvin seikkaperäisesti, älykkäästi ja vakuuttavasti perusteltiin miksi holokaustia ei koskaan tapahtunut, ja miksi natsismi on ihan turhaan tuomittu väärin perustein. En ollut ikinä lukenut mitään vastaavaa suomeksi. Kylmäsi. Ihan uusi tunne, uusi hengellinen aistimus, jota en unohda. En voinut uskoa että sellaista tekstiä todella voi olla netissä suomeksi, kenenkään estämättä! Teksti oli niin "voidellusti", hienosti kirjoitettu, kaikki perusteltu niin sivistyneesti, että jos en olisi tietämällä tietänyt, olisin voinut vaikka uskoa. Siis oikeasti olisin voinut alkaa epäröidä.

Ja tiesin että moni nuori ja viaton lukija nielaisee syötin. Jää ihan vähän vain pohtimaan voisiko tässäkin olla totuuden hiven. Se sinapinsiemen epäröintiä riittää. Aluksi.

Silloin se oli kai ainoa vihamedia suomeksi. Nyt, vain joitain vuosia myöhemmin, tunnen saman kylmäävän tunteen välittömästi kun klikkaudun tietyille sivuille. Jo ennen kuin tiedän kirjoittajan näkemystä. Sama jäätävä henki on levittänyt kylmät lonkeronsa laajalle. Edelleen tyrmistyn joka kerta, ei siitä että rasisteja on, vaan siitä että heidän annetaan puhua! Miksei kukaan reagoi? Missä on normaalien ihmisten puuttuminen?

On tullut aika jolloin uskova ei voi jättäytyä oman ymmärryksensä varaan, vaan on harjaannutettava yliluonnolliset aistit, erottaakseen pahan hyvästä. Meillä on kaikilla nämä aistit, niitä pitää vain harjaannuttaa, kuten Paavali sanoo.


http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/tag/uutismaailma/


https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/16/valheenpaljastaja-varoituslista-valemedioista-ala-luota-naihin-sivustoihin