Jos ovat suloisia kyyhkyset, hedelmäpuut, ohrantähkät, tähdet, ja kaikki muu luotu, mitä langenneet näpit eivät ole vielä hajalle saaneet - vielä kiinnostavampia ovat ne piskuiset työkalut joilla edellämainitut on naputeltu kasaan. Tarkoitan elämän dna:ta; kielen aakkosia.

Kaikki maailman kielet erkanivat yhdestä ihmiskunnan kantakielestä. Kaikkien meidän esi-isämme ovat puhuneet tuota kieltä, eikä edes niin kauan sitten. Kirjaimet ovat täsmälleen yhtä vanhoja kuin ihmiskunta.

Kyseessä on paleohebrea, tai sen kantamuoto, kaikkien muinaisten kielten äiti. Ei suinkaan alkeellisin, vaan älykkäin ja ilmaisuvoimaisin kaikista kielistä.

Paleohebrea ei ole mikään "juutalaisten juttu", vaan kaikkialla maailmassa käytetty muinainen kieli. Väli-Amerikasta on löydetty kivi johon on raapustettu paleohebreaksi Herran nimi sekä kymmenen käskyä. Teksti on peräisin ajalta noin 1000 eKr. siis "hiukan" ennen Kolumbusta tai viikinkejä.

Nämä aakkoset kertovat Tarinan. Jokainen kirjain opettaa yhden Elämän käyttöohjeen. Miten köyhiä olemmekaan ilman Elämän luku-ja kirjoitustaitoa, niin sanotussa sivistyksessämme.

Nykyiset kielet ovat köyhiä, koska kirjaimet eivät tarkoita mitään, sanat eivät tarkoita mitään, niille on vain annettu liukuvat merkitykset, jotka vaihtuvat koko ajan - ja tekevät kestävän kulttuurin mahdottomaksi. Kielemme on kuin kuva elämästämme - pettävää hiekkaa ja kaaosta.

Ikivanhat kielet sensijaan ovat säilyttäneet elämän hajun, maun ja muodon. Hebrean kielessä jokainen kirjain merkitsee jotain. Sitä voidaan verrata kemian "kieleen". Kemian kieli on universaalia, sillä vaikkapa veden kaavasta H2O voidaan nähdä että vesimolekyyli sisältää kaksi vetyatomia (H) ja yhden happiatomin (O). Kaavasta siis näkee mitä vesimolekyyli on syönyt. Kyseessä ei ole opillinen, kulttuurillinen, eikä mielipide asia. Kyseessä on Totuus.

Hebrean sanat voidaan samoin avata, ja katsoa mitä ne ovat syöneet. Enää häilyvä kulttuuri ei määrittele käsitteitä, vaan on Yksi joka alunperin nimesi asiat, kutsui ne olemaan, eikä niiden ydintä voi kukaan muuttaa.

Tuon tähän makupaloja, jotka kenties herättävät uteliaisuutta tutkia lisää tätä ihmeellistä aihetta.

Kirjainten järjestys on juuri oikea. Yhtäkään ei voida hypätä yli, kompastumatta seuraavalla tasolla.


ALEF, kaiken alkuvoima.

Alef on itsessään äänetön kirjain, ääntäminen riippuu siihen liitetystä vokaalista. Tästä huolimatta, tai juuri siksi, alef on maskuliininen, vahva kirjain.

Alef kirjaimen muinainen piirroskuva on häränpää. Se kuvaa johtajaa, härkää, valtaa, sitä voimaa joka loi universumin ja yksin pitää kaiken voimassa ja vakaasti radoillaan. Alef ei tarvitse mitään tuekseen. Se on Voima itse, elämän ydin.

Al-Paleo.png


Paitsi häränpää, alef on myös yksisiipinen aura. Ennen kuin mitään elämää voidaan kylvää, täytyy maa kyntää. Kyntäminen vaatii voimaa. Auran täytyy tunkeutua maahan kuin miekka, ja mullistaa se ylösalaisin.

Elisa oli kyntämässä härillä kun Elia tuli ja heitti viittansa hänen päälleen. Myös rukous on uutta luovaa työtä, maan kääntämistä ylösalaisin. Se sattuu, se tietää hikeä. Maa on kovaa. Mutta vetävän Voiman toinen nimi on Rakkaus.

Joskus Hän päättää kääntää peltomme uudestaan juuri silloin kun luulemme kylvömme kasvavan rauhassa ja puhtaana. Varoimme tallaamasta hentoa orasta. Silloin Hän näyttää julmalta tuhoajalta. Silloin luottamuksemme Häneen voi kuolla.

Alef opettaa meille kaiken alun; Voiman. Alussa oli Sana. Alussa Herra loi taivaan ja maan. Joka haluaa neuvoa Häntä, tehköön ensin oman universuminsa, omalla voimallaan (ei häneltä lainatulla).

Jo alef, ensimmäinen kirjain, voi pelastaa ihmisen. Muinainen maamies osasi kyllä lukea. Herra opetti elämän aakkoset. Maamies hikoili pitkän päivän auringonpaahteessa, kävellen härkien perässä pellolla. Hän tiesi kyllä millä kirjaimella hän käänsi kivikovaa maata ja mistä härkäparin voima tulee. Hän istui illalla uupuneena majansa oviaukkoon syömään leipää, maan viljaa. Hän katseli tähtiä ja antoi kunnian Väsymättömälle Voimalle joka oli kääntänyt ja mullistanut maailmankaikkeuden, luoden kaiken elämän. Ihminen kiitti leivästään oikeaa Herraa. Näin hän pelasti sielunsa. Moni professori ja teologian tohtori jää lukutaidossa kauas jälkeen.

Sanoja jotka alkavat alefilla:

Elohim (Jumala), adam (ihminen), ish (mies), isah (nainen), av (isä), monet pronominit ja nimet. Sanat joissa esiintyy alef, sisältävät ajatuksen voimasta, vallasta, "päästä", eli johtajasta.


Seuraava kirjain: bet

images?q=tbn:ANd9GcRZEsR7tcfFluZNDxKARgP

https://www.youtube.com/watch?v=e7nlp8p8rJ4

https://www.youtube.com/watch?v=TOW3rCmEzhU