Jatkoa edelliseen.

Jos sitten päätyy poistattamaan turhan elohopeakuorman suustaan, on syytä perehtyä kelaatioon. Elohopea ei nimittäin poistu aivoista ihan salaattia popsimalla. Se istuu lujassa, ja vaatii aineita jotka ylittävät aivoja suojaavan aivoveriesteen, ja menevät kirjaimellisesti hakemaan pahikset pois. Tällaisia aineita ovat esim. karnosiini, kalaöljy (heikosti), alfalipoiinihappo ja jotkin synteettiset kelaattorit.

Yksi tärkeimmistä asioista on nostaa kudosten seleenitasoa, sillä seleeni on lähes kaikkien raskasmetallien vastavaikuttaja.

Kelaatio on kuitenkin vain yksi osa siivousta paikkojen poiston jälkeen.

Vuosikymmeniä kestäneen päivittäisen myrkkyaltistuksen loputtua kropan jäissä ollut immuunipuolustus herää henkiin, yleensä joidenkin kuukausien viiveellä. Kroonisesti sairaiden kunto huononee tässä vaiheessa, ellei immuunipuolustusta tueta. Reumaattinen tulehdus, atopia, ruokayliherkkyydet, suolistotulehdus, astma ym voivat roihahtaa, sillä yllättäen elimistö saa voimaa vastustaa piileviä pahiksia ja tulehdusreaktio pahenee.

Koska elohopea on lamannut immuunipuolustuksen, on kroppa ollut suotuisa elinympäristö bakteereille, viruksille ja loisille. Ihan oikein, amalgaamia suussaan kantavilla voi hyvinkin olla matoja, toksoplasmoosi, borrelioosi jne. Moni ei uskoisi jos kuulisi kuinka yleisiä nuo ovat piilevinä. Ja ne aiheuttavat monia sairauksia. Turha olettaa että Suomen terveydenhuolto löytäisi noita pirulaisia labrakokeilla. Trooppisissa maissa testejä voisi ehkä hyödyttääkin tehdä, moni on löytänyt kroonisen sairautensa aiheuttajan vasta jouduttuaan sairaalaan kaukomaan lomareissulla.

Elohopean lamaannuttaessa immuunipuolustuksen väärät bakteerikannat ja loiset ovat saaneet mällätä vapaasti. Paikkojen poiston jälkeen on oikea aika putsata nurkat, varsinkin, mikäli kärsii jo jostain oireesta tai sairaudesta. Tähän löytyy monia turvallisia aineita, kuten yhdistelmä NAC, alfalipoiinihappo ja C-vitamiini (tämä ei tosin ole loishäätö, vaan kelaatio joka samalla putsaa esim toksoplasmoosin joka on yleinen migreenin syy.) Pelkkä terveellinen ravinto ei ymmärrettävästi riitä enää siinä vaiheessa, kun perusterveys on jo menetetty.

Parasiitit ja madot kuulostavat pahalta, mutta kyse on ihan luonnollisesta asiasta, yleensä silmillä näkymättömistä kavereista, joita on lähes kaikilla, eivätkä ne ole ongelma terveille. Saattaa olla että terve immuunipuolustus jopa tarvitsee silloin tällöin pienen taistelun loisia vastaan. Parasiitteja on toki enemmän ja vähemmän vaarallisia, siksi Tooran ruokalaki onkin korvaamaton vakuutus terveydelle.

Ihmisten logiikka on niin hassua. Siis ihan pokkana syötämme lemmikeille matokuurin pari kolme kertaa vuodessa - ja samaan aikaan olemme ihan varmoja että ihmisissä ei ole loisia, kuin ihan poikkeustapauksissa.

Haloo, me nukumme näiden lemmikkien kanssa, me siivoamme niiden jätökset ja tiskaamme käsin niiden kupit. Me ryömimme lapsena samassa mullassa kuin ne. Kaivoimme paljain käsin samaa hiekkalaatikkoa.


"Lääketieteelliset tutkimukset osoittavat, että yli 60 % amerikkalaisista saa parasiitti-infektion jossain vaiheessa elämäänsä. Onko tilanne Suomessa yhtään sen parempi parasiitti-infektioiden yleisyyden, diagnosoinnin ja hoitomahdollisuuksien suhteen kuin USA:ssa ? Väitän, että infektiot ovat aivan yhtä yleisiä, diagnosointi yhtä huonoa ja kokonaisvaltainen hoito olematonta."  Teuvo Rantala

Pieni loishäätö vaikkapa koiruoholla olisi paikallaan kun siirrytään Sanan mukaiseen ruokavalioon. Tooran käskyt ovat käytännön asioita, eivät mitään "teologisia" juttuja. Sianlihalla on erikoinen ominaisuus; sen lihasrakenne pystyy suojelemaan mikroskooppisia loisten munia kuumuutta vastaan. Epäpuhtaiden eläinten loiset myös painivat täysin eri sarjassa kuin puhtaiden. Ruumistamme ei ole luotu kestämään jäniksen tai sian loisia.

Käskyt ovat tätä elämää varten, konkreettista ruumiin ja sielun terveyttä, menestystä ja hedelmällisyyttä varten. Käskyt pelastavat kirjaimellisesti, niissä on syvin käytännön viisaus. Eihän hebrealaisessa ajattelussa edes ole erikseen mitään "hengellisyyttä", vaan arki juuri on hengen maailma. Saamme pudota turvallisesti maan pinnalle.Mikä on kelaatio

Vähän raskaampaa luettavaa englanniksi, mikäli elohopean kelaatio kiinnostaa.


Vähän lisää parasiiteista