Pari sanaa avioliiton lainalaisuuksista.

Moni nainen on turhautunut parisuhteessa, vaikka ei edes tiedä miksi. Juuri kun mies on saatu koulutettua halutunlaiseksi, hän alkaakin ärsyttää. Elämme "tasa-arvon" aikaa, suomeksi sanottuna vaimo on useimmiten perheen pää. Kuinka "out" olenkaan sanoessani että tuo on onnettomuuden resepti.

Vaimoa ei luotu perheen johtajaksi, siksi hän ei koskaan voi olla onnellinen siinä asemassa. Paavalin parisuhderesepti on kahtalainen: miehet, rakastakaa vaimojanne - vaimot, kunnioittakaa miehiänne. Raamatun sanavalinnat eivät ole koskaan sattumaa.

Naisille ei tuota yleensä mitään ongelmaa rakastaa miehiään. Kunnioitus taas on koetinkivi. Kunnioitus tarkoittaa vetäytymistä esim suurissa päätöksissä, valmiutta antaa miehelle tilaa olla mies ja hallita perhettään. Tähän pystyäkseen naisen on voitettava itsensä. Ja SE jos mikä on haaste - miehen voittaminen olikin aivan liian helppoa. Tämä on kypsyystesti. Vasta kun vaimo voittaa itsensä tällä alueella, hän alkaa arvostaa itseään naisena - ja ennen kaikkea miestään Miehenä.

Maailman antama määritelmä sanalle "mies" on täysin eri kuin Raamatun antama. Kun vaimo oivaltaa tämän salaisuuden, hän ei koskaan enää näe miestään samalla tavoin.

Kun vaimo alkaa arvostaa (kunnioittaa, ihailla, palvella) miestään ihan eri asteikolla (tämä on armosta tuleva ihme, jota ei voida selittää) SILLOIN parisuhteesta tulee onnen ja täyttymyksen lähde elämään.

Sisimmässään useimmat vaimot haluaisivat miehen joka olisi Mies eikä ameeba. Parisuhteen Suunnittelija on viisaudessaan antanut muutoksen avaimet vaimon käteen. Naisilla todella on valta, mutta hieman eri tavoin kuin luullaan.

Vaimo voi valita kohteleeko miestään Suunnittelijan käyttöohjeen mukaan, jolloin mies myös alkaa pyöriä oikein päin. Nössöstä tohvelista kuoriutuu otus jolla on selkärankaa, ja luontainen kyky kuulla Viisauden ääni tärkeissä risteyksissä. Mies joka kantaa vastuun perheestä ja tekee kaikkensa sen eteen. Tai sitten voimme tehdä miehistä epävarmoja luusereita, joihin ei tosipaikan tullen voi luottaa.

Kuten kaikessa, tässäkin on kätkettynä Taivasten valtakunnan salaisuus.

Yksikään mies ei voi vaatia vaimoaan olemaan alamainen. Vain erittäin heikko mies esittää tällaisen vaatimuksen. Alamaisuus on täysin vaimon itse valitsema polku, joka johtaa ylös, ei suinkaan alas. Raamatun tarkoittamalla tavalla alamainen vaimo on kilometrejä korkeammalla kuin feministi ja paljon vapaampi. Lisäksi hänellä on avioliitto, joka jättää Hollywoodin luomukset kauas taakseen.


Lisää aiheesta