Vaikkakin uskovana tiedän aiheen yliluonnollisuuden, silti yllätyin siitä vihapropagandan määrästä mitä pikaisella haulla löytyy jopa suomeksi. Blogeja, sivustoja, "kansallismielisiä" ryhmittymiä. Voisi luulla että Suomessa asuu paljonkin juutalaisia ja että he vähintäänkin aikovat räjäyttää koko Suomen. Ai niin, sivustojen mukaan he aikovat räjäyttää koko maailman.

Valheet ovat niin yliampuvia ja räikeitä, että joku vielä uskoo. Ellei tiedä että ihan samat valheet ovat toistuneet historiassa yhä uudelleen.

Tutkijat ja historioitsijat eivät ole löytäneet mitään syytä juutalaisvihalle. Se viha ei ole missään suhteessa realistisiin tosiasioihin. Ihmisryhmät jotka vihan valtaan joutuvat voivat olla ihan ketä tahansa, heillä ei tarvitse olla mitään yhteyttä Israeliin tai sen poliittisiin vastavoimiin. Vihaa esiintyy maissa joissa on tuskin lainkaan juutalaisia (kuten Suomi) ja jotka sijaitsevat kaukana Lähi-idästä. Monia etnisiä ryhmiä on historian kuluessa vihattu ja vainottu, mutta antisemitismi on tutkijoiden mukaan täysin oma ilmiönsä.

Toisin kun luullaan, juutalaisviha ei riipu mitenkään siitä mitä juutalaiset tekevät tai eivät tee. Toisinaan syy on ollut heidän korkea koulutuksensa ja hyvä tulotasonsa - toisinaan taas köyhyytensä. Toisinaan he ovat kommunismin alullepanijoita, toisinaan taas kapitalismin.

Mistä Euroopan juutalaisviha alunperin alkoi?

Kristillisen ajan viha juontaa Paavalin sanojen yksipuolisesta lainaamisesta ja vääristelystä. Paavalin termi "saatanan synagooga" kääntyi kirkkoisien aikaan tarkoittamaan kaikkia juutalaisia. Heidät demonisoitiin kristinuskon vihollisiksi, pahuuden ruumiillistumiksi maan päällä. Meidän tuntemamme kristinusko sai alkunsa Paavalin ennustamasta luopumuksesta: Paavalin kuoltua raatelevat sudet nousisivat johtoon seurakunnan sisällä. He, kirkkoisät, käänsivät apostolien puheet päälaelleen ja aloittivat uuden uskonnon, täysin erilaisen kuin nasaretilaisten lahko juutalaisen uskon sisällä.

Apostolisella seurakunnalla oli Jeshuan Hengen voima, he levittivät evankeliumia rakkaudella, ihmeillä ja merkeillä. Syntiset kääntyivät vapaasta halustaan aidossa parannuksessa Israelin Messiaan puoleen, saaden armon ja Pyhän Hengen kasteen voimaksi uuteen elämään. Kristinusko sensijaan halusi erottautua täysin juutalaisista, leimaten heidät kristinuskon, Jumalan ja ihmisyyden vihollisiksi. Koska tällä uskonnolla ei ollut käytettävissään Jeshuan rakkauden voimaa, se on kaikkina aikoina joutunut tekemään käännynnäisiä miekalla, pelolla ja manipuloinnilla.

Meidän Jeesukseen uskovien on hyvä tiedostaa tämä kipeä tosiasia, että juurikin kristinusko on aina ollut Jumalan kansan pahin vihollinen. Juutalaisten lopullinen diaspora toteutetui kirkkoisien juutalaisvihan siivittämänä. "Jeesuksen murhaajista" tuli lainsuojattomia, muukalaisia kaikkialla kristityssä Euroopassa. Kristinuskon yksi perusoppi oli (ja on) että Jumala on hylännyt biologisen Israelin, ja kristityt muodostavat nyt "hengellisen Israelin" , uuden valitun kansan. Tämä ns korvausteologia on kristinuskon mätä ydin, tiedostamaton perintö kirkkoisiltä. Sen hedelmää ovat miljoonat murhat ja vainot, joiden kokonaismittakaavassa Hitlerin suorittama "puhdistus" oli vain yksi pikku osanen. Paavalin "raatelevat sudet" ei ollut liioittelua.

Koska katolisuudessa latina oli pitkään uskonnon kieli, tavallinen kansa ei voinut lukea itse Raamattua, heidän täytyi uskoa mitä papisto opetti. Katolisuus on roomalainen uskonto, jossa vanha pakanallinen mytologia sekoittui juutalaisvihan kanssa. Juutalaisia oli mahdoton taivuttaa roomalaiseen uskoon joka oli Tooran vastaista. He mieluummin kuolivat kuin kumarsivat kuvia tai patsaita, tai rukoilivat Neitsyt Mariaa ja pyhimyksiä, yhden ainoan Jumalan sijasta. Koska juutalaiset olivat näin ehdottomia, syntyi oppi että heitä ei voi käännyttää, että Jumala on hylännyt heidät armon ulottumattomiin. He ovat antikristuksen joukkoa, riivattuja, heidän päämääränsä on vain tuhota hurskaat kristityt. Saatananpalvonta menoissaan heidän sanottiin juovan kristittyjen lasten verta. Näin rahvaaseen saatiin istutettua pelko ja viha juutalaisia kohtaan.

Mikä papiston motivoi demonisoimaan juutalaiset? Ei ole muuta selitystä kuin pelko vallan menettämisestä. Tavallinen kansa ei ymmärtänyt latinaa, harva edes osasi lukea - sen sijaan juutalaiset olisivat voineet paljastaa kirkon mädännäisyyden. He tunsivat kirjoitukset ja pystyivät osoittamaan ettei katolinen Jeesus ollut kuin vanhan aurinkokultin uusi prinssi. Jotkut juutalaiset rabbit perehtyivät Uuteen testamenttiin ja voittivat papit väittelyssä - näiden omilla aseilla. Tämä herätti silmitöntä raivoa.

Katolisen kirkon rappio kasvoi samaa tahtia juutalaisvihan kanssa. 1000-luvun alun ristiretket ovat luku sinänsä. Paavi Urbanus myönsi täydellisen synninpäästön ETUKÄTEEN, jokaiselle ristiretkeläiselle. Tämä tarkoitti että he saivat raiskata, tappaa ja ryöstää täysin vapaasti, heidän ylevä missionsa pyhitti kaiken. Lisäksi paavi lupasi heille kaikki velat anteeksi, nimittäin juutalaisilta rahanlainaajilta saadut velat.

Yksistään Saksan alueella teurastettiin 12 000 juutalaista ristiretkien ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. Synagoogat ahdettiin täyteen perheitä, lukittiin ja poltettiin. Ahdistetut juutalaiset pakenivat synagoogaan, ainoaan paikkaan jossa he luulivat olevansa turvassa. Palaessaan he kuulivat ulkopuolelta laulua: "Kristus, sinua me palvomme.."

Pyhän Pietarin kirkko, sekä lukemattomat muut Euroopan vanhat kulttuuriylpeydet on rakennettu juutalaisten verellä ja varoilla. Pietarinkirkon upeassa sisäkatossa (kuva) on käsittämättömät määrät kultaa. Rakennusvaroja hankittiin paitsi juutalaisilta ryöstämällä myös anekaupalla. Kansalainen joka lahjoitti tietyn rahasumman kirkon rakentamiseen sai armahduksen vaikkapa neitsyen raiskauksesta TULEVAISUUDESSA. Hieman suuremmalla summalla sai anteeksi murhan. Eräs juutalainen sanoikin tästä kuvaavasti; "Jos TÄMÄ on Jumalan valtakunta, olkaa hyvä ja lähettäkää minut suoraan helvettiin!".    

St_Peter_Cathedral_small.jpg

Tähänkö uskoon heidän olisi todella pitänyt kääntyä, säilyttääkseen henkensä tai ihmisarvonsa?

Luulenpa että Jumala ei tuomitse ainoatakaan juutalaista tämän "kristuksen" torjumisesta, sen jälkeen mitä kyseisen "vapahtajan" nimessä on heille tehty.

Ristiretkien jälkeen, 1200-luvulla, paavi määräsi juutalaiset asumaan ainoastaan heille varatuissa ghetoissa, sekä kantamaan vaatteissaan juutalaisuuden paljastavaa tunnusta. Kuulostaa jotenkin tutulta. Samalla määrättiin juutalaiset maksamaan kirkolle kymmenysveroa, sekä kiinteistöveroa rakennuksistaan ja maaomaisuudestaan. Jo 500-luvulla kirkon synodi oli evännyt juutalaisten pääsyn kaikkiin julkisiin virkoihin. Heistä oli tullut vapaata riistaa, Euroopan pohjasakkaa.

(jatkuu)