Tosikot älkööt vaivautuko lukemaan.

Suomalaisten heikkous on kiltteys ja sinisilmäisyys. Erityisen suuri on luottamus kaikkea "virallista" totuutta kohtaan, siitä huolimatta että "virallinen totuus" vaikkapa lääketieteessä on muuttunut tuhat kertaa ja tulee edelleen muuttumaan. Kuinka terveellistä ruumiillemme olisikaan tutustua lääketieteen "loistokkaaseen" historiaan ja päätellä sitten, onko nyt kaikki todella niin kehittynyttä kuin kuvittelemmme. Vai olemmeko kenties edelleen keskellä muutosjanaa, jossain katastrofin ja onnekkaan sattuman välimaastossa? Oliko 20-luvulla valmista? Oliko 50-luvulla valmista? Mutta nytkö on valmista?

HPV-rokotteista en tiedä yhtikäs mittään, koska en ole niitä kehittänyt. Suhtaudun uusiin rokotuksiin neutraalin kriittisesti, sillä niitä on jo ennestään liikaa - kukaan ei oikeasti tiedä niiden yhteisvaikutuksista hölkkäsen pöläystä, väittää mitä väittää.

En ole rokotuskielteinen, mutta minulla on paha kyselyikä.

Mitä ihmettä kertoo (maksettu) tutkimus jossa seurataan lyhyen ajan jonkin yksittäisen rokotteen saaneita, ja verrataan rokottamattomaan ryhmään? Ei yhtään mitään, sillä ei kai kyse olekaan siitä mitä joku myrkky YKSINÄÄN aiheuttaa. Entä räjähdysmäisesti lisääntyneet sairaudet 50 vuoden sisällä kaikkialla länsimaissa?

Joka katsoo asiakseen tuputtaa lisää rokotteita muille, olkoon myös velvollinen todistamaan (puolueettomilla pätevillä tutkimuksilla) että autismin ja muiden autoimmuuniongelmien räjähdys viime vuosikymmeninä ei liity mitenkään rokotteisiin. Tokihan asian selvittämiseen on panostettu enemmän rahaa kuin uusien rokotteiden kehittämiseen, onhan?

Se mikä tässä minua huvittaa (ja vähän pelottaa) on rokotteiden tyrkyttäjien outo agressiivisuus. Jos ollaan oikealla asialla, ei luulisi tarvittavan likaisia keinoja vastapuolen tyrmäämiseen? Ne jotka ovat niin epäitsekkäitä että laittavat tieten tahtoen päänsä pölkylle herättääkseen tervettä keskustelua joutuvat silmittömän vihan kohteeksi. Tämä viha herätti uteliaisuuteni, ei rokoteasia itsessään.

Eräästäkin HPV-rokotteen kyseenalaistajasta kerrotaan kauhea paljastus: kyseinen henkilö oli ennestäänkin rokotuskielteinen. Oi, mikä järkyttävä fakta, voiko noin pahaa ihmistä edes olla? Nyt kyllä meni kaikki uskottavuus. Rivien välistä tarkoitus on varoittaa ketään ikinä milloinkaan sortumasta samaan hirveään syntiin, nimittäin kriittiseen ajatteluun Suomen tai Pohjois-Korean kaltaisessa maassa.

Täällä ei osata keskustella, rasvakeskustelukin meni rasvasodaksi. Auttaisiko jos THL jakaisi kaikille puolen vuoden satsin karnosiinia? Voisi se huumori ja joustavuuskin alkaa löytyä kun saisi enimmät elohopeat pois aivoista. Voisi nähdä asiat monesta vinkkelistä, ja tunnustaa että emme me kukaan oikeasti tiedä juuri mitään.

Miksiköhän kansaa edes pitäisi jotenkin vakuuttaa rokotteen vaarattomuudesta? Tai varsinkaan: manipuloida?

Se pistää miettimään, ei niinkään kritiikkipuoli.

On todella kummallista että rokotetta puolustellaan "täysin turvalliseksi" mikä nyt tietenkin on vale. Eikö voisi vain kertoa rehellisesti: "Haitoista ei ole kunnon tietoa olemassa, pahojakin haittoja on esiintynyt, mutta jos aiot elää kuin elukka, saatat ehkä hyötyä tästä rokotteesta, tai sitten et. Parhaan suojan saat elämällä ihmisarvoisesti."

Entä miksi edes kehittää rokote kohdunkaulan syöpään joka voidaan paljon varmemmin estää vanhanaikaisella tylsällä yksiavioisuudella? Miten olisi vanhempien vastuu ja esimerkki? Samalla pienenisi myös kymmenen paljon vakavampaa riskiä. Kaikkein suurin kuolinsyy on heikko ihmisarvo.

Suomalaiset ovat erittäin uskovaista kansaa; uskomme että enemmistö on aina oikeassa - ja kaikki menee hyvin niin kauan kuin seuraan enemmistöä. Tätä uskoamme eivät voi horjuttaa mitkään historialliset tai tilastolliset faktat.

Siis että oikein 160 naista vuodessa sairastuu kohdunkaulan syöpään? Ja että oikein 50 heistä kuolee? Siis hetkinen. Ymmärtäisin rokotteen jos kuolleita olisi 50 tuhatta. Säästöjä? Eikö kansantaloudellisesti olisi paljon parempi laittaa kaikille varuiksi pakkopiikki antabusta (estää juomisen) silloin tällöin? Vastustaisikohan sitä kukaan?

Suomessa kuolee abortissa vuosittain 10 000 lasta. Missä viipyy heitä suojaava rokote? Kun kerran jo 50 kuoleman takia ollaan valmiit lisäämään alumiinia jokaiselle, varmistamaan lammasmaisuus jatkossa.

Kriittinen ajattelu tuntuu olevan hyvin paheksuttavaa. Joku on jo ajatellut puolestamme, joku joka tietää paremmin, ottakaamme siis iloiten jokainen uusi tuntematon rokote joka ylhäältä armollisesti annetaan. Viis siitä että "tieto" perustuu rokotefirman sponsoroimaan tutkimukseen. Eiväthän he nyt pimittäisi mitään, eiväthän? Hehän ovat yli-ihmisiä joilta puuttuu täysin omat intressit ja heikkoudet. Kaikki tutkimushan on täydellistä ja erehtymätöntä - kuten me kaikki omassa työssämme.

Vähimmäisvaatimus luottamuksen palauttamiseksi olisi edes rokotteet ilman elohopeaa tai alumiinia. Mikä siinä on niin vaikeaa? (Joitain metallittomia saa itsemaksaen kai tilata, vauvojen vanhemmat huom.) Miten oikeasti nykypäivänä voidaan vaatia että ihmisten pitäisi hyväksyä raskasmetalleja lihakseen. Ainakin samalla olisi kohtuullista saada kelaatiohoitoa. Edes ne puolen vuoden karnosiinit lapsille? Siis ihan oikeasti!

Tämä kirjoitus on muuten vitsi, mutta raskasmetallit ei ole sitä, niistä on ihan omaa kokemusta (kuten kulmiaan kohotteleva lukija voi sekavasta tekstistä nähdä).

 

Tuo pahamaineinen rokotusinfo sivusto ei liene oikeasti niin vaarallinen kuin annetaan ymmärtää, tuskin sen olemassaolosta edes tietää kuin muutama prosentti vanhemmista. Entä jos edes kolmasosassa sen jutuista olisikin jotain perää, vaikka loppu olisi huuhaata? Kukin ratkaiskoon itse, ilman holhoavaa kontrollia tai kivityksen pelkoa, toistaiseksi (näennäisen) vapaassa maassa.

Linkitän tuon demonisen ja henkeämme uhkaavan sivuston ihan piruuttani.

http://www.rokotusinfo.fi/tekstit/

http://www.rokotusinfo.fi/