Tämä on aihe josta minulla on henkilökohtainen "onnistumisen kokemus" joten uskallan kirjoittaa siitä melko rohkeasti.

Ensinnäkin, aina ei ole aika etsimiselle ja löytämiselle. Ihmisen on alistuttava siihen. Joskus menee vuosia, vuosikymmeniä, ennen kuin alistumme ja nöyrrymme. Vastoin kaikkea entistä "menestysteologia" oppiani voin nyt sanoa että joskus meidät vain laitetaan hyllylle vuosiksi, kuin saviastia. Joskus ei ole muuta tietä kuin tuhota entinen ajatusrakennelma, ja se voi viedä aikaa.

Tämä sanoma ei sovi sille jolla on OPPI ja TOTUUS ja joka ei siis tarvitse mitään, vaan tietää jo kaiken, niin että melkein voisi neuvoa Jumalaa. Sellaisiahan me olemme, ennen kuin meidät nöyryytetään. Ja kyllä, vastoin yleistä opetusta, me tarvitsemme sitä. Eikä se ole kivaa ja hienoa. Ei enää vuorikokemuksia, ei Hengen sadetta, siunauksia, parantumista, uskonhenkeä, ei kielillärukoilua, sanan lukemista, ei yhtään mitään.

Ennen kaikkea, ei yhteyttä Häneen. Se on kaikkein pahin osuus. Sitä menetystä ei voi ymmärtää muut kuin sen kokeneet.

Kun tällainen aika tulee ja kestää kauan, vuosia, on kaksi vaihtoehtoa. Voi etsiä pysyvästi motivaationsa vain korvikkeista, vain tästä maailmasta. Tai sitten nöyrtyä. Kysyä mitä HÄN haluaa. Luovuttaa ja luopua kaikesta entisestä opista ja ajatusrakennelmasta, joka on 90 prosenttisesti tiedostamatonta. Kun on rakentanut uskonsa mennarijumalan varaan, joka ei anna kärsimystä, ei "salli" mitään pahaa, luopuminen sattuu ja katkeroittaa.

Kun olin valmis nöyrtymään, kaikki haavat revittiin auki. Uutta ei voi istuttaa ennen kyntämistä. Silloin tuhoutuu juuretkin siitä vanhasta, minkä salaa toivoi ehkä vielä nousevan. Mutta se ei nouse. Joskus Hän odottaa vain uutta kevättä, voidakseen kyntää uuden puhtaan pellon.

Kun aloin etsiä, löysin opetuksen Jumalan odottamisesta. Se oli juuri se mitä tarvitsin. Olin täysin tyhjä, pelkkänä kysymysmerkkinä. En ollut lukenut sanaa neljään vuoteen. En omasta valinnasta tai laiskuudesta, vaan koska olin tullut allergiseksi aiemmalle sanan tulkinnalle. Minun täytyi unohtaa kaikki ihmistulkinnat ja se vei neljä vuotta.

Opetus odottamisesta kolahti. Aloin toteuttaa sitä. Ensimmäisenä päivänä pystyin siihen ehkä viisi minuuuttia. Sitten kymmenen. Odottaminen on vaikeaa tottumattomalle.

Odottaminen tarkoittaa että ollaan hiljaa. Odotetaan Häntä. Ei rukoilla. Ei kuunnella, katsella, ajatella mitään. Ei nyplätä mitään käsissään. Ollaan vain hiljaa ja odotetaan Häntä.

Kuinka kauan odotetaan? Kunnes Hän tulee. Tunti, kaksi, puoli päivää, viikko, vuosi.. Ei voi tietää kauanko siihen menee. Sana käskee odottamaan Häntä. Me odotamme virastoissa ja monessa paikassa, mutta Häntä meillä ei olisi aikaa odottaa. Hänen pitäisi puhua nopeasti silloin kuin meillä sattuu olemaan hetki aikaa kuunnella. Se ei vain toimi niin.

Liha ei halua odottaa. Henkemme haluaa. Kyseessä on taistelu. Me päätämme kumpi voittaa. Se on jatkuva harjoitus, ei kertaluontoista.

Pääsin vartin kautta puoleen tuntiin. Ei enää ollenkaan niin tuskallista kuin alussa. Melkein heti alkoi tulla tulosta. Aloin saada paljon enemmän kuin menetin. Hän alkoi palkita.

Heti päivittäisen odottamisen aloitettuani aloin löytää juttuja. Löysin musiikkia (neljään vuoteen en ollut löytänyt mitään). Aloin lukea Sanaa, ja ymmärsin sitä. Kukaan ei selittänyt, minä itse ymmärsin mitä siellä lukee. Koin melkoisia juttuja joita moni ei uskoisi, enkä siksi yritäkään niistä kertoa. Minulle näytettiin portti salaiseen puutarhaan. Sain öljyä ja hunajaa, koko neljän vuoden edestä. Ajankäyttöuhrini hyväksyttiin ja vastaus oli sade.

Me emme osaa rukoilla, ennen kuin kuulemme Häntä. Hän kertoo mitä meidän tulee rukoilla. On täysin turha rukoilla oman päänsä mukaan.

Väitän että Hän ei paljasta salaisuuksiaan monille uskoville, koska nämä eivät oikeasti edes halua tietää. Emme ole valmiita antautumaan täysin. Hän kuitenkin vaatii täydellistä antautumista, pala palalta. Hän auttaa siinä, Hän tekee sen, sillä Hän itse haluaa meitä enemmän kuin me Häntä. Kukaan ei voi kuvitella etukäteen sitä palkkiota mikä Hänen etsimisestään tulee.

 

http://www.youtube.com/watch?v=LmP8N1TLbRM&list=WLYXUR0lcvqz5j2nnOKgrBOYA-QOBEXkzr