Jatkoa edelliseen joka löytyy täältä http://libanoninlumi.vuodatus.net/lue/2013/06/dinosaurus-mallina

 

Okei, dinosauruksia vilisee ja maan nuoresta iästä on näyttöä..

Mutta entäs sitten kaikki ne evoluution todisteet?

No siinähän se hauskuus piileekin että näyttöä evoluution tueksi ei enää ole.

Yksi toisensa jälkeen "todisteet" on haudattu kaikessa hiljaisuudessa. Monet "lajien välimuotoa" edustaneet fossiilit osoittautuivat väärennöksiksi. Niistä ei enää puhuta. Eräs ratkaisevana pidetty linnun ja liskon "välimuotofossiili" varmistuikin linnuksi. Jos evoluutio olisi tapahtunut, välimuotofossiileja pitäisi löytyä valtavat määrät. Mutta missä ne ovat? Valmiiksi luoduista lajeista kyllä löytyy runsaasti fossiileja, välimuodot loistavat poissalollaan. Koska niitä ei koskaan ollutkaan. Kaikki eläimet luotiin valmiina.

Lukion biologian kirjasta moni varmaan muistaa tummat ja vaaleat perhoset koivujen rungoilla. Teollisuusmelanismin piti olla kiistaton evoluution todiste. Mutta tuon oletuksen jälkeen onkin huomattu perhosten vaihtavan taas väriä.. ne tekevät sitä tietyin välein ihan kiusallaan, ilman mitään ympräristön valintapainetta. Taitaa nuo perhosenkuvat silti edelleen olla biologian oppikirjoissa, kun parempaakaan "todistetta" ei ole laittaa tilalle.

Samoin oppikirjoissa säilyi 90-luvulle asti kuvasarja alkion kehityksestä, jossa eri eläinten ja ihmisten alkiot näyttivät alullaan samalta. Kuvat todettiin väärennetyksi jo kauan ennen kuin ne vähin äänin poistettiin oppikirjoista. Nykytekniikalla saadaan totuudenmukaista kuvaa ihmisalkion elämän alusta, ja siellä ei todellakaan näy mitään "sammakkovaiheita". Tämä väärennetty kuvasarja oli teorian kantavia kivijalkoja!

Näillä oletetuilla "todisteilla" on aivopesty kokonainen sukupolvi uskomaan evoluutioon ehdottomana totuutena.

Entä mikroevoluutio. Koirarodut? Se ei ole evoluutiota. Se on lajin sisäistä muuntelua. Se on päinvastainen liike evoluutioon nähden. Sillä lajin sisäinen muuntelu, eli "mikroevoluutio" on geenistön kapenemista. Otetaan esimerkki: Koirarodut polveutuvat muinaisesta kantakoirasta. Tällä kantakoiralla oli rikas geenistö. Nyt kun siitä on jalostettu vaikkapa mopsi, on tapahtunut geenistön köyhtyminen. Mopsista ei enää voida jalostaa kantakoiraa sillä siihen tarvittavat geenit on menetetty. Ollaan menty kehityksessä taaksepäin, eikä suinkaan eteenpäin.

Jos mikroevoluutio jotain todistaa niin sen että makroevoluutio ei ole mahdollinen. Laji ei koskaan muutu toiseksi lajiksi.

Evoluutio perustuu oletukseen että "hyödyllinen mutaatio" jää kantaan elämään. Mutta kun se ei tutkimusten mukaan ole mahdollista. Jokaista "hyödyllistä mutaatiota" kohti tapahtuu noin miljoona rappeuttavaa mutaatiota. Laji kuolee ennen kuin ehtii kehittyä mihinkään.

Geenejä ei saada takaisin, eikä niitä synny matkalla, ne vain köyhtyvät ja rappeutuvat kiihtyvällä nopeudella. Kaikki lajit rappeutuvat, ihminenkin tyhmenee ja heikkenee, eikä sunkaan kehity seuraavalle "asteelle".

Kaikki evoluution "todisteet" on kumottu, jos niitä on koskaan ollutkaan. Silti evoluutiota pidetään edelleen yhtä itsestäänselvänä kuin pannukakun muotoista maata keskiajalla. Olisi hyvä avata silmät ja tiedostaa että tieteentekijätkin ovat ihmisiä ja kaikki tieteen lajit inhimillistä puuhastelua. Tiede ei edelleenkään pysty parantamaan parantumattomasti sairasta - ei säilyttämään vanhaa eikä luomaan uutta elämää. Jumala sensijaan pystyy tähän kaikkeen.

 

Paljon asiallista tietoa:http://www.kreationismi.fi/kysymykset

                                http://www.evoluutio.com/?o=3

                               http://www.creationsciencetoday.com/