Seuraava on vaarallista tietoa joka voi järkyttää herkkiä.:)

Pari faktaa jotka voivat sekoittaa kenen tahansa pakkaa:

1. Keskiajalla tunnettiin dinosaurukset. Lohikäärmeitä esittävissä maalauksissa kuvataan niin tarkkoja anatomisia yksityiskohtia isoista liskolajeista, että taiteilijat eivät ole voineet temmata niitä hatusta. He maalasivat tuntemiaan eläimiä. Fossiileja ei vielä silloin tunnettu.

2. Lukuisat kirjalliset lähteet kertovat isoista liskoista, ja kuvailevat niitä tarkasti. Ne eivät olleet taruolentoja vaan eläimiä. Marco Polo näki näitä jättiotuksia Kiinassa.

3. Myös Raamattu kuvailee ison dinosauruksen sekä ison vesieläimen, jollaista ei nykyään tunneta. Asiantuntijat sanovat että alkukielisen tekstin kuvaus sopii yksityiskohtia myöten isoihin ruohoa syöviin dinosauruslajeihin. Suomalaisessa käännöksessä eläimet on nimetty virtahevoksi ja krokotiiliksi, mutta kuvaus ei voisi olla kauempana noista eläimistä.

3. Isot liskot ja lentoliskot on tunnettu ympäri maailmaa kaikissa vanhoissa kulttuureissa. Niistä on säilynyt luolamaalauksia, veistoksia ja paljon yhtäpitävää perimätietoa.

4. Montanassa löydetty tyrannosaurus rexin kivettymätön ja täydellinen luuranko hämmensi tutkijat. Sen luuytimestä löytyi hyvin säilyneitä verisoluja. Jopa hemoglobiini oli tallella. Kaikki tutkijat ovat yhtä mieltä siitä että verisolut eivät missään olosuhteissa voi säilyä paria tuhatta vuotta kauempaa. Kuusi eri tutkimusryhmää tutki luut ja kaikki olivat samaa mieltä niiden nuoresta iästä. Veren aitous varmistettiin. Tutkijat olivat perusateistisia ja evoluutioon uskovia. "Ihokarvani nousivat pystyyn" kertoo löydön tehnyt Schweitzer kokemuksistaan mikroskoopin äärellä.

Jos ja kun isot liskoeläimet ovat eläneet ihan viime aikoina, se käytännössä kaataa evoluutioteorian. Palikat eivät enää mitenkään päin sovin paikoilleen.

Nykyään tiedetään että radiohiiliajoitus ei sovellukaan pitkien aikajaksojen mittaamiseen. Lyhyillä ajanjaksoilla se toimii. Kukaan ei siis ole pystynyt luotettavasti osoittamaan että jokin kivi tai fossiili olisi miljoonia vuosia vanha. Mittauskeinot alkavat olla vähissä. Jokin aika sitten Uudessa Seelannissa mitattiin kivien ikää kalium-argon-menetelmällä, jota on usein käytetty vanhojen kerrostumien iänmääritykseen. Näytteet olivat tunnettuja, vain joitain vuosikymmeniä vanhoja laavapurkauksessa syntyneitä kiviä. Mittauksissa niiden iäksi saatiin kuitenkin satojatuhansia tai miljoonia vuosia. Ihan vähän vain pieleen.

Raamatun mukaan maapallo on alle 10 000 vuotta vanha. Sukuluetteloiden mukaan noin 6000 vuotta. Yllättävän moni seikka tukee tätä käsitystä. Pari esimerkkiä:

-Merien suolapitoisuus kasvaa koko ajan, johtuen mannerten eroosiosta. Tämä eroosionopeus tiedetään. Jos maailma olisi niin vanha kuin väitetään, meret olisivat pelkkää suolapuuroa. Suola ei poistu merestä mihinkään.

-Luonnon radioaktiivisuus, mutaatiot ym. tekijät rappeuttavat DNA:ta nopeasti. Äskettäiset mitokondrionaaliseen DNA:han kohdistuneet mittaukset ovat osoittaneet hämmästyttävän seikan. Kaikilla maailman ihmisillä on ollut yksi yhteinen esiäiti, vain 6000 vuotta sitten! Tutkijat nimittivät hänet "mitokondriaaliseksi Eevaksi".

Asiasta tarkemmin täällä: http://www.netikka.net/mpeltonen/eeva.htm

-DNA-asiantuntijat katsovat, ettei DNA:ta ole voinut esiintyä luonnossa 10 000 vuotta kauemmin.

-Pitkään oletettiin että kivihiilen kaltaisten kerrostumien syntyyn kuluu valtavan pitkät ajanjaksot. Mutta viime aikoina on löydetty kivihiilikerrostumia joiden läpi sojottaa yhtenäisiä puunrunkoja - pystysuorassa, samat rungot lävistäen "miljoonien vuosien" kerrostumat! Orgaaninen aines voikin muuttua fossiilisiksi polttoaineiksi hetkessä.

-Radioaktiivinen säteily muodostaa kallioiden mineraalikiteisiin ns. halorenkaita. Ne ovat ikään kuin fossiilisia todisteita radioaktiivisesta hajoamisesta. Polonium- halorenkaat osoittavat mm. että Colorado-laatan Jura-, Trias- ja Eoseenikauden kerrostumat ovat syntyneet vain muutamien kuukausien välein, ei satojen miljoonien vuosien kuluessa, kuten on oletettu.

Maan magneettikenttä heikkenee koko ajan, heikkemistä on mitattu jo 1800-luvulta alkaen. Tutkimusten mukaan maan magneettikentän puoliintumisaika on 1400 vuotta. Tämä todistaa maapallon olevan korkeintaan n. 10 000 vuotta vanha.

Samaan tulokseen päästään ilmakehän helimipitoisuuden mittauksella. Maksimissaan 10 000 vuotta.

Seuraavassa osassa kirjoitan evoluution niinsanotuista "todisteista", joista kantavimmat on kumottu jo kauan sitten.

 

Linkkejä http://www.kreationismi.fi/kysymykset

http://www.evoluutio.com/?st=0

             http://www.evoluutio.com/?o=3